Välkomna!

    

Nu tar vi bort postförskott som betalning

Kostanden att skicka postförskott har nu blivit så hög att vi väljer att inte erbjuda det alternativet längre. Ett alternativ till Postförskott är att betala via faktura (Payson). 

Här bor våra fantastiska kunder!

På plats försäljning

Vill ni handla på plats hos Margareta måste ni ringa henne först på 042-134887. Margareta tar er beställning och kommer ner till ytterdörren. Gärna Swish betalning.

Har ni någon av dessa symtomer - FEBER, HOSTA, SNUVA eller HALSONT kan ni INTE besöka Margareta just nu. Var rädda om varandra!

Leverans till brevlåda

Vi försöker nu skicka så många paket som möjligt till er brevlåda istället för utlämningsställe. Paket är som alltid spårbart. Levereras till ombud om försändelsen inte får plats i brevlådan.  

Hudvårdsprodukter för hud i balans och obalans

Våra produkter har speciella egenskaper. Kliniska tester visade oväntat bra resultat på förtunnad hud av olika orsaker (ålder, rynkor, solskadad hud, efter kortisonbehandling, med mera).
Vi har låtit testa våra växtextrakter, som ingår i produkterna på levande celler, på Lunds Universitet. Resultaten av testerna bekräftar vår kliniska iakttagelse, med en tillväxt av friska celler på 30 %. År 1982 startade vi och sedan dess har vi förbättrat våra produkter så de innehåller minimalt av ämnen som eventuellt kan irritera huden. Vi använder inga parfymer som ofta irriterar huden. Produkternas doft kommer enbart från råvaror. Produkterna kan användas både på frisk hud och hud i obalans.

Glöm inte att följa och gilla oss på Facebook.

Annette & Roger

Rådgivning & på plats försäljning i Helsingborg

Tisdagar mellan 10.00 - 15.00.
Södra Strandgatan 5
Ring gärna innan 042-134887

Tillagd i varukorgen